Chifteluțe cu sos de smântână
Chiftele cu sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 317 calorii, 21 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 1,26 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ketchup, smântână grea, sare și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Chiftele în sos de smântână, Chiftele în sos de ciuperci și Chiftele în sos de mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, laptele, ketchup-ul, sosul Worcestershire, ovăzul, ceapa, pătrunjelul, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1-1/2 inchi. bile.
Se rulează în făină, scuturând excesul.
Așezați chiftele pe rafturi unse în tavi puțin adânci.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 10 minute. Întoarce chiftele; mai coaceți 12-15 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Intre timp, pentru sos, topim untul intr-o cratita la foc mediu. Se amestecă făina, cimbru, sare și piper până se omogenizează. Adăugați treptat bulion și smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Scurge chiftele pe prosoape de hârtie; transferați într-un vas de servire.
Se serveste cu sos; se presara patrunjel.