Chiftele Umplute Cu Brânză Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele umplute cu brânză Feta. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 356 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați oul, amestecul de supă de ceapă, condimentele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Chiftele Antipasto umplute cu Feta – fără carbohidrați și fără Gluten, Chiftele grecești vegetale într-un sos de roșii parfumat cu brânză Feta, și Chiftele Umplute Cu Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pulverizați ușor o foaie de copt cu spray de gătit.
Amestecați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, firimiturile de pâine, amestecul de supă de ceapă, oul, piperul, condimentul Italian și usturoiul împreună într-un bol. Formați o chiftea de 2 până la 3 inci în jur de 1 1/2 lingurițe brânză feta.
Așezați chiftele umplute pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Întoarceți chiftelele și continuați să coaceți până se rumenesc și se fierbe, încă 10 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Scoateți din cuptor și transferați chiftelele într-o tigaie separată și cort cu folie de aluminiu timp de 3 până la 5 minute.