Chiftele Suedeze

Chiftele Suedeze
Reteta chiftele suedeze ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 45 minute. O porție conține 441 calorii, 23g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. Un amestec de zahăr, smântână, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pesmetul și 1/3 cană stocîntr-un castron mic. Pune deoparte. Topiți 1 lingurăunt într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se adaugă ceapa și saut până la rumenire, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Transferați ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ștergeți tigaia și reveniți lacăldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați slănină și gătițipână când sunt crocante. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina în castron cu ceapă.(Rezervă grăsime de slănină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6
Adăugați next8 ingrediente în castron cu ceapăamestec, amestecând cu mâinilepentru a amesteca. Îndoiți în pesmetamestec. Folosind o măsură de 1 lingură,rulați amestecul de carne în bile;transferați pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
7
Topiți 1 lingură de unt cu grăsime de bacon rezervată într-o oală mare greapeste foc mediu-mic. Lucrând în3 loturi și adăugând 1 lingură de untîntre loturi, bile de carne brunepe toate părțile, aproximativ 6-8 minute perbatch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Transferați chiftelele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
9
Scurgeți toate picăturile, cu excepția a 2 lingurioală.
10
Se amestecă în făină până se netezeșteforme de pastă. Se amestecă 2 căni de stoc; aduceți la foc mic, amestecând des.Întoarceți chiftelele în oală. Acoperiți; fierbeți până când chiftelele sunt fierte,5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se ia de pe foc,se amestecă în smântână și se amestecă până se acoperăchiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista