Reteta chiftele suedeze ar putea satisface pofta Scandinavă în aproximativ 45 minute. O porție conține 441 calorii, 23g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. Un amestec de zahăr, smântână, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Suedeze (Chiftele Ikea), Chiftele Suedeze, și Chiftele Suedeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă pesmetul și 1/3 cană stocîntr-un castron mic. Pune deoparte. Topiți 1 lingurăunt într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Se adaugă ceapa și saut până la rumenire, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Transferați ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Ștergeți tigaia și reveniți lacăldură medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați slănină și gătițipână când sunt crocante. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina în castron cu ceapă.(Rezervă grăsime de slănină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
6
Adăugați next8 ingrediente în castron cu ceapăamestec, amestecând cu mâinilepentru a amesteca. Îndoiți în pesmetamestec. Folosind o măsură de 1 lingură,rulați amestecul de carne în bile;transferați pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
7
Topiți 1 lingură de unt cu grăsime de bacon rezervată într-o oală mare greapeste foc mediu-mic. Lucrând în3 loturi și adăugând 1 lingură de untîntre loturi, bile de carne brunepe toate părțile, aproximativ 6-8 minute perbatch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Transferați chiftelele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
9
Scurgeți toate picăturile, cu excepția a 2 lingurioală.
10
Se amestecă în făină până se netezeșteforme de pastă. Se amestecă 2 căni de stoc; aduceți la foc mic, amestecând des.Întoarceți chiftelele în oală. Acoperiți; fierbeți până când chiftelele sunt fierte,5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Grăsime De Porc înapoi
11
Se ia de pe foc,se amestecă în smântână și se amestecă până se acoperăchiftele.