Chiftele Porcupine
Această rețetă fără lactate servește 18 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, cilantro, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele Porcupine, Chiftele Porcupine, și Chiftele Porcupine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse scallion, ghimbir și coriandru într-un procesor de alimente până la tocat fin.
Adăugați carnea de porc, sherry, uleiul de susan, sosul de chili fierbinte, 1/4 linguriță de piper, oul și jumătate (1 1/4 lingurițe) din condimentul ramen; procesați până se omogenizează. La frigider amestecul timp de 15 minute.
Încălziți 4 inci de ulei vegetal într-o oală cu fund greu mediu la foc mediu-mare până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 350 de grade.
Înmuiați tăiței ramen într-un bol cu apă fierbinte de la robinet timp de 5 minute, răsturnând o dată; ar trebui să fie suficient de flexibile pentru a se desprinde fără a se rupe.
Se scurge bine și se usucă. Trageți cu atenție firele; acoperiți cu folie de plastic.
Cu mâinile umezite, formați 1 lingură slabă de amestec de porc într-o bilă. Înfășurați și apăsați niște tăiței în jurul mingii, lăsând să apară un pic de carne. Repetați cu restul de carne și tăiței.
Prăjiți chiftelele în uleiul încins în loturi, reglând căldura după cum este necesar, până când tăiței sunt crocanți și se rumenesc și carnea este gătită, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge; condimentează cu sare.
Se servește cu sos dulce de chili pentru scufundare.