Chiftele Porcupine
Chiftele Porcupine necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 164 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 80 de cenți pe porție. Un amestec de suc de roșii, amestec de supă de ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Chiftele Porcupine, Chiftele Porcupine, și Porcupine Meatballs II.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. Crush cereale. (Pentru a zdrobi cu ușurință cerealele, puneți-le într-o pungă de plastic sau între foi de hârtie cerată și zdrobiți cu sucitorul.) Într-un castron mare, amestecați cereale zdrobite, carne de vită, orez, lapte, amestec de supă uscată și ou. Folosind mâinile ude, formați amestecul în 30 de chiftele.
Așezați într-un vas de copt de 13x9 inci sau într-o caserolă de 3 litri.
Se toarnă apă și suc de roșii peste chiftele; se amestecă ușor.
Acoperiți și coaceți 50 până la 55 de minute sau până când orezul este fraged și carnea de vită nu mai este roz în centru și sucul este limpede.