Chiftele Picante de pui RITZ
O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 55 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pui măcinat, unt, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chiftele De Pui Asiatice Picante, Chiftele picante de pui și fenicul, și Chiftele Picante De Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se toacă fin 1 tulpină de țelină; se amestecă cu pui, 1 cană de pesmet și 3 linguri. sos fierbinte doar până se amestecă. Formați în 24 de bile.
Se amestecă sosul fierbinte rămas și untul într-un castron puțin adânc.
Așezați firimiturile de cracker rămase într-un vas separat de mică adâncime.
Rulați bile de pui, câte 1, în amestec de sos fierbinte, apoi în firimituri până când sunt acoperite uniform.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați bile de pui, în loturi; gatiti 3 pana la 4 min. sau până se rumenesc ușor, întorcându-se după 2 min.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. (Notă: chiftelele nu se vor face, dar vor termina de gătit la cuptor.)
Așezați pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când se termină (165F). Între timp, tăiați țelina rămasă în bețișoare subțiri.
Serviți chiftele cu sos și bețișoare de țelină.