Chiftele pakistaneze cu sos (Koftay)
Chiftele pakistaneze cu sos (Koftay) este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, cardamom măcinat, pastă de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), Meatballs și sos, și Meatballs în BBQ Gravy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită macră, jumătate din ceapă, praf de chili, piper negru, cuișoare, chimen și cardamom. Formați amestecul în aproximativ șase chiftele de 2 inci.
Într-o cratiță mare și grea la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa rămasă în uleiul vegetal până se înmoaie.
Se amestecă în iaurt, linte, pastă de ghimbir, pastă de usturoi, semințe de coriandru, apă, piper roșu și sare.
Așezați chiftelele în amestec. Reduceți căldura la minim și gătiți 30 de minute, până când chiftelele se rumenesc uniform și lintea este fragedă.