Chiftele Norvegiene De Pui
Chiftele norvegiene de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 414 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Un amestec de bulion de pui, mărar, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Amidon De Porumb Cu Ciocolata ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chiftele Norvegiene, Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, și Norwegian Gravlax pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o furculiță, amestecați puiul pentru a se amesteca bine cu 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb, ou, 1/4 cană bulion, sare, coajă de lămâie rasă și 1 lingură de mărar proaspăt (sau 1 linguriță uscată).
Aduceți 2 căni de bulion la fiert într-o tigaie de 10 până la 12 inci. Pe măsură ce bulionul se încălzește, aruncați porții de lingură de pui în lichid, păstrând bucățile ușor depărtate. Acoperiți și fierbeți până când carnea este albă în centru (tăiată pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Cu o lingură cu fante, transferați puiul într-un castron.
Se amestecă restul de 1 lingură de amidon de porumb cu 2 linguri de apă până se omogenizează și se amestecă în bulion. Întoarceți focul la mare, adăugați brânză și bateți până se topește.
Puneți puiul în sos, amestecați ușor și încălziți aproximativ 1 minut.
Se toarnă peste tăiței într-un castron și se presară cu mărar rămas.