Chiftele la cuptor

Chiftele la cuptor
Chiftele la cuptor ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 32 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 115 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chifteluțe la cuptor, Chifteluțe la cuptor și Cele mai bune chiftele la cuptor // Video.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci și lăsați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla De Porumb Albastru, Tocate GrosierTortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană
2
Formați carnea de vită în 20 de chiftele. Rumeniți-le pe toate părțile într-o tigaie mare la foc mediu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
3
Se amestecă într-un castron ketchup-ul, amidonul de porumb, apa, zahărul, oțetul, muștarul uscat, sarea și sosul de soia până când zahărul se dizolvă și amidonul de porumb este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Ulei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos IuteUlei De Susan Prajit 1 Lingurita Sos Iute
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
4
Asezati chiftelele rumenite in vasul de copt pregatit si turnati peste ele sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla De Porumb Albastru, Tocate GrosierTortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
5
Coaceți 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul se îngroașă și chiftelele sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană1 1/2 Cană Apă, Plus 1 Cană

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista