Chiftele Germane
Chiftelele germane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 353 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, cremă fără grăsimi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până riesling ai putea urma acest curs principal cu Sorbet Riesling cu recoltare târzie cu fructe de pădure ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele Germane, Chiftele Germane, și Chiftele germane și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Formați amestecul în chiftele de 24 (1 inch).
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați chiftele; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați vin; aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 1 minut. Întoarceți chiftelele în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când ați terminat.
Scoateți chiftelele din tigaie cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați smântână (la temperatura camerei) și piper în amestecul de vin în tigaie; se amestecă bine. Puneți sosul peste chiftele.