Chiftele Florentine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 645 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sare grosieră și piper, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Chiftele Florentine, Florentine Mac și brânză și friptură de pui cârnați chiftele, și Ou Florentin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați spanacul dezghețat uscat într-un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Așezați curcanul într-un castron și faceți o fântână în mijlocul acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați spanacul, toate, cu excepția a 3 linguri de ceapă, tot usturoiul, 1 ou mare, aproximativ 1/4 cană lapte, pesmet, parmezan ras, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se amestecă bine. Formați-vă în 12 bile mari și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Aranjați pe o foaie de prăjituri antiaderente și prăjiți 20 de minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
În timp ce bilele sunt la cuptor, încălziți un vas mic de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Adăugați o picătură de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de unt. Se topește untul, se adaugă restul de ceapă mărunțită și se fierbe 2 minute, apoi se amestecă în făină. Gatiti faina 1 minut, apoi amestecati in 1 1/2 cani lapte si 1 cana stoc. Aduceți lichidul până la fierbere, apoi amestecați provolone mărunțite sau brânzeturi italiene amestecate. Condimentează sosul cu sare, piper și nucșoară, transformă focul la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Provolone
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Așezați 3 bile pe farfurii și acoperiți cu sos, garnisiți cu pătrunjel.