Nevoie de o curs principal fără lactate? Chiftele fierte cu anghinare și fenicul ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 395 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați anghinare pentru copii, ulei de măsline, capră măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gatiti cartea: chiftele de capra fierte cu anghinare si fenicul, Fenicul fiert și anghinare, și Somon Rege Cu Fenicul Fiert Și Anghinare.
Instrucțiuni
1
Amestecați carnea măcinată, albușul de ou, firimiturile de pâine, șalotele, oregano, mărarul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într—un castron mediu până se uniformizează-adică până când condimentele sunt răspândite uniform pe tot parcursul; și firimiturile de pâine; iar albușul de ou nu mai este vizibil ca un film scumos. Formați acest amestec în 12 mingi de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Carne De Vită Măcinată
Albușuri De Ou
Ceapă Eșalotă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o oală mare la foc mediu. Între timp, întindeți făina pe o farfurie. Rotiți uleiul în oală, apoi rotiți jumătate din bile în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Puneți-le în oală și rumeniți pe toate părțile. (OK, profesori de geometrie, bilele nu au laturi. Dar știi ce vreau să spun.) Aproximativ 7 minute o vor face.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați-le pe o farfurie și repetați cu bilele rămase.
5
Aruncați ceapa, feniculul, roșiile și anghinarea în oală. Se amestecă la foc până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Fenicul
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă bulionul; se amestecă pasta de roșii, sucul de lămâie, scorțișoara, restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță piper. Pe măsură ce amestecul începe să fiarbă, asigurați-vă că răzuiți bucățile rumenite din oală. Apoi puneți chiftelele în sosul fierbinte și turnați orice suc pe farfurie peste tot. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți încet timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Suc De Lămâie
Chiftele
Scorțișoară
Piper
Bulion
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Mai multe de știut
8
Dacă nu ați lucrat niciodată cu anghinare proaspătă, luați acest avertisment la inimă: poate fi necesar să pierdeți puțin mai mult de jumătate din fiecare înainte de a fi gata să intre în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru Copii
Tocană
9
Tăiați treimea superioară de pe anghinare, scăpând de orice puncte țepoase, chiar și în interior. Apoi scoateți frunzele exterioare până ajungeți la o mică legumă verde pal, uneori gălbuie, în formă de lacrimă. Sufocarea din interior (bucățile păroase dintr-o anghinare mai mare) este încă comestibilă în aceste mici, deci nu este nevoie să o îndepărtați. Sau cumpărați anghinare congelate pentru bebeluși și terminați cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Legume
10
Din capră: carne, lapte, brânză de Bruce Weinstein și Mark Scarbrough. Text copyright 2011 Bruce Weinstein și Mark Scarbrough; fotografii Copyright 2011 Marcus Nilsson. Publicat în 2011 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.