Chiftele dulci și acre fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele dulci și acre fără Gluten. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.09 pe portie. O porție conține 637 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de carne de vită măcinată, cereale de in, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Go Dairy Free are 84 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele dulci și acre (fără cereale, Paleo), Pui dulce și acru cu aragaz lent fără Gluten, și Slaw dulce și acru de citrice: partea fără Gluten cu un pumn.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 fin fin o cratiță la foc mediu, combinați toate ingredientele și amestecați.Aduceți sosul la fiert și dați focul la minim pentru a fierbe sosul.Grind bucurați-vă de viață orez crocant sau cereale de in. Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Formați în bile și așezați-le pe foaie tigaie.
Coaceți timp de 10-12 minute pe fiecare parte.Când ați terminat, ștergeți excesul de grăsime și adăugați chiftele în sos.Se fierbe la foc mic acoperit timp de 45 de minute, amestecând periodic.