Chiftele dulci și acre ale Lanei
Chiftelele dulci și acre ale Lanei sunt un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr granulat, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), Chiftele dulci și acre, și Chiftele Dulci Și Acre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt mare și superficială.
Într-un castron mare, amestecați bine carnea de vită măcinată, ouăle, pesmetul și ceapa.
Se presară cu ghimbir, sare de condimente, piper, sos Worcestershire și zahăr. Formați în bile de un centimetru.
Așezați chiftelele într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute; pus deoparte.
Pentru a face sosul, amestecați suficientă apă cu sucul de ananas rezervat pentru a face 1 cană. Într-o oală mare la foc mediu, combinați amestecul de suc, 1/3 cană de apă, oțet, sos de soia și zahăr brun. Se amestecă amidonul de porumb, ghimbirul și sarea de condiment, până se omogenizează. Acoperiți și gătiți până se îngroașă.
Se amestecă bucăți de Ananas, Morcov, piper verde și chiftele în sos. Amestecați ușor pentru a acoperi chiftelele cu sosul. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute, sau până când chiftelele sunt fierte bine.