Chiftele dulci și acre
Această rețetă servește 30 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ou, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), Chiftele dulci-acrișoare, și Chiftele Dulci-Acrișoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, se amestecă carnea de vită, ceapa, pesmetul, laptele, sarea, piperul și oul. Formați amestecul în treizeci de chiftele de 1 inch. Într-o tigaie de 13x9 inci, puneți chiftele.
Coaceți descoperit aproximativ 15 minute sau până când chiftelele nu mai sunt roz în centru și termometrul introdus în centru citește 160 F.
În cratița de 2 litri, amestecați chiftele și sosul dulce și acru.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când sosul și chiftelele sunt fierbinți.
Se servește fierbinte cu scobitori.