Chiftele de vită Kefta cu salata de castraveti

Chiftele de vită Kefta cu salata de castraveti
Carne de vită chiftele Kefta cu salata de castraveti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 276 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți iaurt grecesc, oțet de orez, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Chiftele de vită Kefta cu salata de castraveti, Carne De Vită Kefta Cu Pepene Galben Slaw, și Pateuri de porc cu patlagină și nucă de cocos cu o salată tropicală de Mango și castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Combinați carnea de vită, 1/4 cană de pătrunjel, cilantro și următoarele 5 ingrediente într-un bol mediu. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați chiftele la tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Combinați castravetele și oțetul într-un bol mediu; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați iaurtul, rămânând 2 linguri de pătrunjel, suc și piper într-un bol mic; amestecați cu un bici. Aranjați 1 patty și 1/2 cană amestec de castraveți pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți fiecare cu 2 pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista