Salată Caprese cu sos de Mango prăjit
Salata Caprese cu sos de Mango prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 347 calorii. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, roșii coapte cu viță de vie, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nectarul de agave, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată Brownie Batter Blizzard ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Caprese cu sos de Mango prăjit, Roșii Caprese prăjite cu sos de busuioc, și Salată Caprese cu pansament Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Înfășurați mango-ul în folie de aluminiu și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Prăjiți-l timp de 1 oră, rotind la jumătate. Mango ar trebui să fie moale.
Scoateți folia și lăsați-o să se răcească.
Când mango-ul este suficient de rece pentru a fi manevrat cu mâinile, tăiați obrajii și scoateți carnea într-un mic robot de bucătărie sau blender. Repetați cu mango-ul rămas, scoțând cât mai multă carne posibil.
Adăugați coriandru tocat, ghimbir, chile, chimen, oțet, ulei de măsline și nectar de agave. Se amestecă până se omogenizează și se adaugă puțină apă dacă pansamentul este prea gros.
Aranjați roșiile și mozzarella pe un platou și condimentați-le cu sare și piper.
Stropiți cu câteva linguri de sos de mango și puțin ulei de măsline în plus. Se acoperă cu niște coriandru proaspăt rupt și se servește.