Salată Caprese cu sos de Mango prăjit

Salată Caprese cu sos de Mango prăjit
Salata Caprese cu sos de Mango prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 347 calorii. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, roșii coapte cu viță de vie, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nectarul de agave, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată Brownie Batter Blizzard ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Caprese cu sos de Mango prăjit, Roșii Caprese prăjite cu sos de busuioc, și Salată Caprese cu pansament Balsamic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Înfășurați mango-ul în folie de aluminiu și așezați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Prăjiți-l timp de 1 oră, rotind la jumătate. Mango ar trebui să fie moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Scoateți folia și lăsați-o să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Când mango-ul este suficient de rece pentru a fi manevrat cu mâinile, tăiați obrajii și scoateți carnea într-un mic robot de bucătărie sau blender. Repetați cu mango-ul rămas, scoțând cât mai multă carne posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați coriandru tocat, ghimbir, chile, chimen, oțet, ulei de măsline și nectar de agave. Se amestecă până se omogenizează și se adaugă puțină apă dacă pansamentul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
6
Aranjați roșiile și mozzarella pe un platou și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Stropiți cu câteva linguri de sos de mango și puțin ulei de măsline în plus. Se acoperă cu niște coriandru proaspăt rupt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista