Chiftele De Pui Marocane Cu Rețetă Confit De Curmale
Chiftele de pui marocan cu data confit reteta este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Food Republic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, melasă de rodie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Încercați Chiftele De Pui Marocane Cu Rețetă Confit De Curmale, Tagine de pui marocan și curmale, și Pui marocan cu cuscus de curmale mentolat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți datele într-un castron, acoperiți cu apă fiartă și lăsați timp de 1 oră. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și prăjiți șalotele, acoperite, timp de 20 până la 25 de minute până când sunt foarte moi.
Scurgeți curmalele și adăugați-le în tigaie, zdrobindu-le cu spatele unei furculițe pentru a le descompune. Se amestecă 4 linguri de apă, scorțișoara, chili-ul și zahărul și se fierbe timp de 5 minute mai mult sau până când formează o consistență groasă de gem.
Adăugați mai multă apă dacă este prea groasă. Se amestecă melasa de rodie și se condimentează după gust cu sare și piper. Puteți amesteca amestecul dacă preferați o consistență mai fină. Puneți confitul într-un castron de servire și lăsați să se răcească.Pentru chiftelele de pui: între timp, încălziți cuptorul la 100 de grade F. măcinați puiul într-un robot de bucătărie, apoi amestecați usturoiul, ghimbirul și ras el hanout. Condimentează după gust cu sare și piper. Formați amestecul de pui în 16 bile egale, de dimensiunea mingilor de golf. Aplatizați fiecare pentru a face un pic de patty.
Încălziți două treimi din ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu. Prăjiți prăjiturile, în două sau trei loturi, dacă este necesar, timp de 3 minute pe fiecare parte. Chiar înainte de a termina de gătit pe fiecare parte, presărați cu puțin zahăr și gătiți până se caramelizează ușor.
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie și păstrați-le calde în cuptorul scăzut în timp ce gătiți chiftelele rămase, adăugând mai mult ulei atunci când este necesar.Pentru servire: puneți o prăjitură de pui deasupra fiecărei frunze de salată, împrăștiați puțin castravete, ceapă roșie și coriandru deasupra cu o lingură de confit de curmale.
Se servește cald sau la temperatura camerei.Mai multe rețete de gătit marocane pe Republica alimentară:rețetă marocană Merguez și tagine de legume
Rețetă Picantă De Tagine De Creveți Marocani
Rețetă Marocană De Quinoa