Chiftele De Pui Cu Brânză Albastră
Această rețetă face 35 de porții cu 99 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți coapse de pui, pesmet panko, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Spanac și brânză albastră chiftele de pui, Chiftele De Pui De Bivol Umplute Cu Brânză Albastră, și Chiftele De Pui De Bivol Umplute Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coapsele de pui, ouăle, sarea de țelină și piperul alb într-un robot de bucătărie. Pulse până când carnea este măcinată, dar încă un pic chunky. Nu faceți o pastă netedă!
Transferați amestecul de pui într-un bol. Se amestecă împreună pesmetul și brânza albastră până se combină.
Umpleți un castron mic cu apă. Pentru a forma chiftelele, udați-vă puțin mâinile și modelați amestecul în bile de 1 inch.
Așezați chiftelele pe o tavă de foi.
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare și adăugați uleiul pentru a umple aproximativ 1/4 inci pe laturi. Nu umpleți tigaia complet cu ulei.
Se toarnă făina într-un vas puțin adânc și se condimentează cu sare și piper.
Rotiți fiecare chiftelă în făină pentru a-i oferi o acoperire ușoară.
Când uleiul este fierbinte, adăugați chiftelele și gătiți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 10 minute. Întoarceți chiftelele la jumătatea gătitului. Este posibil să trebuiască să le gătiți în loturi dacă nu se potrivesc în tigaie, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Scurgeți chiftelele gătite pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Combinați sucul de roșii, oțetul de vin de orez, sosul fierbinte, sarea de țelină, piperul alb și sarea într-un castron mare.
Se amestecă în ulei până se amestecă bine și se îngroașă ușor.
Transferați jumătate din chiftele într-un castron mare.
Se toarnă o parte din sos deasupra, suficient pentru a acoperi chiftelele. Aruncați ușor chiftelele pentru a acoperi sosul. Folosind clești, transferați chiftelele pe placa de servire și introduceți o scobitoare. Repetați cu chiftele rămase.
Se toarnă sosul rămas într-un castron mic și se servește ca sos de scufundare.