Chiftele de miel cu sos de roșii rozmarin
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, chiftelele de miel cu sos de roșii de rozmarin ar putea fi uimitoare fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 241 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, împachetați 2 chiftele de miel gata preparate, paste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 51 de fani. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Chiftele De Miel Cu Sos De Roșii, Chiftele de miel în sos de roșii, și Chiftele picante de miel în sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcându-vă des, până se rumenesc.
Puneți ceapa în tigaie cu uleiul rămas și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie foarte mult, 10-15 minute.
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați roșiile și întoarceți chiftelele în tigaie. Se fierbe timp de 10 minute până când sosul s-a îngroșat și chiftelele sunt fierte. Condimentați și serviți cu pastele, presărați rozmarin.