Chiftele de miel cu chimen, mentă și sos de roșii

Chiftele de miel cu chimen, mentă și sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 731 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de gătit, piper proaspăt măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chiftele de miel în sos de roșii de mentă, Chiftele de miel cu cremă de roșii-mentă, și Chiftele De Miel Condimentate Cu Sos De Iaurt Cu Mentă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați mielul, migdalele, firimiturile de pâine, 3 linguri de mentă, usturoiul, 1 linguriță de chimen, 1 linguriță de sare și piper. Formați amestecul în 16 chiftele, cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați chiftelele și gătiți, întorcând, până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și restul de 1 linguriță de chimen și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la foc mic, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați chiftelele în sosul de roșii și fierbeți, acoperite, până când chiftelele sunt fierte, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă restul de 2 linguri de mentă.
Recomandare de vin: datorită picantului său cald de chimen, gustului răcoritor pe bază de plante de mentă, roșii acide și miel cărnos, acest fel de mâncare este o provocare pentru vin. Un roșu cu corp mediu, care are aciditate crocantă, nu prea mult tanin și aromă care nu este prea asertivă este cel mai bun pariu. Celebrul Rioja din Spania este doar un astfel de vin; dacă este posibil, încercați unul mai vechi, indicat de cuvintele reserva sau gran reserva de pe etichetă.