Chiftele de cârnați dulci-iute
Chiftele cu cârnați dulci și fierbinți este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 14 porții. O porție conține 298 de calorii , 11 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,45 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cârnați de porc în vrac, castane de apă, cârnați măcinați și sirop de arțar. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Chifteluțe saucy calde și dulci Crockpot , Chifteluțe cu paste de cârnați într-o oală și Chifteluțe de pui cu ardei iute ușoare .
Instrucțiuni
Intr-un blender proceseaza castane de apa pana se toaca.
Transferați într-un castron mare; se adauga carnati si se amesteca bine. Modelați în 1 inch. bile.
Puneți chiftele pe un gratar uns într-o tavă de copt puțin adâncă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați amidonul de porumb, siropul, oțetul și sosul de soia; se amestecă până la omogenizare. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Scurgeți chiftele; se adaugă la sos și se încălzește.