Chiftele de cârnați dulci-iute

Chiftele de cârnați dulci-iute
Chiftele cu cârnați dulci și fierbinți este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 14 porții. O porție conține 298 de calorii , 11 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 1,45 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cârnați de porc în vrac, castane de apă, cârnați măcinați și sirop de arțar. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Chifteluțe saucy calde și dulci Crockpot , Chifteluțe cu paste de cârnați într-o oală și Chifteluțe de pui cu ardei iute ușoare .

Instrucțiuni

1
Intr-un blender proceseaza castane de apa pana se toaca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mare; se adauga carnati si se amesteca bine. Modelați în 1 inch. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți chiftele pe un gratar uns într-o tavă de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, într-o cratiță mare, combinați amidonul de porumb, siropul, oțetul și sosul de soia; se amestecă până la omogenizare. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scurgeți chiftele; se adaugă la sos și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista