Chiftele De Curcan Salsa
Salsa Turcia chiftele ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 243 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână N Salsa groasă, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chifteluțe de curcan cu sos de Guava (Alb, Alb, Ndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), Chiftele De Curcan, și Chiftele De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția salsa și ceapa verde. Formați amestecul în douăzeci de chiftele de 1 1/2 inch.
Așezați într-o tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Coaceți descoperit 20 la 25 minute sau până când termometrul introdus în centrul de chiftele citește 165 F.
În cratița de 2 litri, puneți salsa și chiftele.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când salsa și chiftelele sunt fierbinți.
Se presară cu ceapă verde.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.