Chiftele de curcan cu grătar cu aragaz lent

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Chiftelele de curcan cu grătar cu aragaz lent ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 334 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de grătar, țelină, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chiftele De Curcan Cu Aragaz Lent, Chiftele De Curcan Italiene Cu Aragaz Lent, și Chiftele De Curcan Enchilada Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoi și saut 1 minut mai mult.
Transferați amestecul într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Puneți curcanul într-un castron mare.
Adăugați amestecul de ceapă, oul și ovăzul. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca ușor, dar bine ingredientele. Umeziți ușor mâinile și formați amestecul în aproximativ 20 de chiftele, fiecare cu diametrul de 1 1/2 inci.
Se toarnă o cantitate mică de sos peste fundul aragazului lent.
Adăugați chiftele, acoperiți cu sosul rămas.
Se toarnă 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți la înălțime până când chiftelele sunt fierte, 3 1/2 până la 4 ore.