Chiftele De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent
Rețeta chiftelelor de ceapă franceză cu aragaz lent ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 40 de minute. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 162 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de vită, amestec de supă de ceapă, chiftele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați chiftele. Într-un castron mediu, amestecați sosul, amestecul de supă și sherry; amestecați ușor în chiftele.
Capac; gatiti la foc mic setarea 3 1/2 la 4 1/2 ore.
Serviți chiftele cu Furculițe de fondue sau scobitori lungi.