Chiftele Daneze
Chiftele daneze necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de uimitor scor spoonacular de 16%. Încercați Frikadeller (Chiftele Daneze), Curat Mănâncă Chiftele Daneze, și Chiftele daneze cu sos – 4 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, ceapa, oul, pesmetul, laptele, sarea și piperul, amestecând bine. Formați amestecul în chiftele de 1 inch. Se rumenesc în ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Scoateți chiftelele din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Rezervați picăturile de tigaie în tigaie.
Adăugați făină în picăturile de tigaie, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat apă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă sare și piper după gust.
Adăugați chiftele în sos. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.