Chiftele daneze necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de uimitor scor spoonacular de 16%. Încercați Frikadeller (Chiftele Daneze), Curat Mănâncă Chiftele Daneze, și Chiftele daneze cu sos – 4 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de vită, ceapa, oul, pesmetul, laptele, sarea și piperul, amestecând bine. Formați amestecul în chiftele de 1 inch. Se rumenesc în ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Chiftele
Piper
Ceapă
Carne De Vită
Lapte
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți chiftelele din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Rezervați picăturile de tigaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Adăugați făină în picăturile de tigaie, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat apă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați chiftele în sos. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.