Chiftele Coapte Tangy
Chiftelele coapte Tangy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 30 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 417 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați pâine de secară, amestec de supă de ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Încercați Chiftele Acidulate, Chiftele Acidulate, și Chiftele dulci și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cuburile de pâine și laptele; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați următoarele șase ingrediente; se amestecă bine. Zdrobiți carnea în amestec de pâine; se amestecă doar până se amestecă. Formați în 1-1 / 2-in. bile.
Așezați chiftele pe patru rafturi unse în patru tigăi de copt puțin adânci.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 45 de minute; se scurge.
Între timp, combinați ketchup, jeleu și sos de rumenire, dacă doriți; lingură peste chiftele. Reduceți căldura la 325 cm.; acoperiți și coaceți timp de 50-60 de minute mai mult sau până când un termometru citește 160 cm.