Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 359 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez brun, tulpină de țelină, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri asiatici de orez și linte, Torturi De Linte Curry, și Torturi de linte cu salată și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți orezul, lintea și 1 1/2 căni de apă până la fierbere în cratiță de 2 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă și apa este absorbită. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Amestecați ușor amestecul de orez cu furculița. Se amestecă caju, pesmet, 2 linguri sos prăjit, ceapa și oul. Formați amestecul în 4 chiftele, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De Prăjit
Pesmet
Caju
Ceapă
Orez
Ouă
3
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti prajiturile in tigaie aproximativ 10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți chiftelele din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Încălziți ingredientele rămase, cu excepția tăiței, la fierbere în aceeași tigaie; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați patties. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 până la 8 minute sau până când prăjiturile sunt fierbinți.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.