Chiftele asiatice de orez și linte

Chiftele asiatice de orez și linte
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 359 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez brun, tulpină de țelină, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri asiatici de orez și linte, Torturi De Linte Curry, și Torturi de linte cu salată și iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți orezul, lintea și 1 1/2 căni de apă până la fierbere în cratiță de 2 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă și apa este absorbită. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați ușor amestecul de orez cu furculița. Se amestecă caju, pesmet, 2 linguri sos prăjit, ceapa și oul. Formați amestecul în 4 chiftele, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Se Amestecă Sosul De PrăjitSe Amestecă Sosul De Prăjit
PesmetPesmet
CajuCaju
CeapăCeapă
OrezOrez
OuăOuă
3
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti prajiturile in tigaie aproximativ 10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți chiftelele din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți ingredientele rămase, cu excepția tăiței, la fierbere în aceeași tigaie; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați patties. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 până la 8 minute sau până când prăjiturile sunt fierbinți.
7
Serviți sosul și chiftelele peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În1 h, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista