Chiftele Asiatice cu ciuperci și tăiței de orez
Chiftele Asiatice cu ciuperci și tăiței de orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 415 calorii. Un amestec de ghimbir, bulion de pui cu mai puțin sodiu, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele Asiatice cu taitei Picante de orez, Tăiței Daikon și Broccolini cu chiftele asiatice de porc, și Fidea De Orez Asiatic Chili Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înveliți interiorul pungii cuptorului cu spray de gătit.
Așezați punga pe o tigaie mare de copt superficială.
Combinați curcanul măcinat, ciupercile tăiate cubulețe, ceapa verde, 2 lingurițe de amidon de porumb, 1 linguriță de sos de soia și ulei de susan într-un castron și formați în chiftele de 16 (1 inch).
Așezați chiftele pe un singur strat de hârtie de ceară.
Combinați apa fierbinte și bețișoarele de orez într-un castron și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți bine și tăiați cu foarfeca de două ori.
Combinați 1 linguriță de amidon de porumb și bulion într-un castron mare.
Adăugați 2 lingurițe de sos de soia, sherry și suc de lămâie.
Adăugați bețișoare de orez, ciuperci feliate, ghimbir, curry și usturoi și aruncați bine.
Așezați amestecul de tăiței în punga pregătită pentru cuptor.
Așezați chiftelele pe amestecul de tăiței și pliați marginile pungii pentru a sigila.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când chiftelele sunt gata.
Așezați punga cuptorului pe platou, tăiați-o cu un cuțit ascuțit și curățați folia.
Se presară cu coriandru tocat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.