Chiftea sărată

Chiftea sărată
Chiftelele sărate cu carne ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 290 de calorii , 20 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă are 6 porții și costă 1,46 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, pâine, sare și oțet de mere. O persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 47% , ceea ce este destul de bun. Încercați pâinea cu banane și nucă de cocos, fructe de goji tibetane , pâinea cu afine, chia și semințe de mac - fără gluten și lactate și pâinea cu afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați primele opt ingrediente. Fărâmițați carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați o pâine; așezați-o într-o tavă de copt neunsă de 28 cm x 18 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Într-un bol mic, combinați ketchup-ul, apa, zahărul brun, oțetul și sosul Worcestershire; turnați peste chiftea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, RuptăSalată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, Ruptă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Coaceți la 160°C timp de 1 oră până la 1 oră și 1/4 sau până când carnea nu mai este roz și termometrul pentru carne arată 71°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Chipsuri De Ciocolată Semidulce (recomandate: Nestle Toll House)Chipsuri De Ciocolată Semidulce (recomandate: Nestle Toll House)
4
Lăsați să stea 10 minute înainte de a felia.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista