Chifle Spaniole
Chifle spaniole ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 207 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această pâine. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucșoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Chifle de hamburger fără Gluten slab (ca un chifle!), și Chifle? Rolls? Brioșe? Pâine Mașină De Mere Mic Dejun Chifle Briose.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați 2 căni de făină, zahăr, sare, nucșoară și drojdie într-un bol mare.
Adăugați laptele și untul, amestecând cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Adăugați 1 cană de făină, amestecând până se omogenizează.
Răzuiți aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Înveliți aluatul cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în dimensiune (aluatul trebuie să devină Bulbuc la suprafață).
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Se presară cu zahăr pudră.