Chifle Sandwich Moi (Aluat Cârlig Mixer Versiune)

Chifle Sandwich Moi (Aluat Cârlig Mixer Versiune)
Chifle Sandwich moale (aluat cârlig Mixer versiune) este un vegetarian rețetă cu 14 porții. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 49 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de drojdie activă, sare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Chifle Sandwich Moi, Sandwich de pește prăjit de pe cârlig, și Bogat și spumos Eggnog de vacanță (cu un Mixer Electric sau mixer Stand).

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, zahărul, untul și sarea într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți și amestecați până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
3
Combinați 1 cană făină de pâine, ou, drojdie și amestec de lapte în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat; bateți la cea mai mică viteză timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
5
Adăugați 2 3/4 căni făină de pâine; se amestecă la viteza următoare până când aluatul curăță părțile laterale ale bolului și se lipeste de cârligul de aluat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se pune într-un vas ușor UNS, se acoperă și se lasă să se ridice la loc cald până se dublează (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, dați cu pumnul în jos pentru a scoate bulele de aer și formați-le în rulouri, așezând rulouri pe 2 foi de copt ușor unse. Acoperiți cu hârtie cerată și lăsați să crească încă 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Ungeți vârfurile de chifle cu unt topit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista