Chifle Lipicioase Cu Cremă Portocalie
Dacă 46 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Orange Cream Sticky Buns ar putea fi un minunat fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă caldă, unt, budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Chifle Lipicioase Portocalii, Chifle Lipicioase Portocalii, și Chifle lipicioase portocalii pentru micul dejun.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, amestecul de budincă (uscat), untul, 1 lingură de coajă de portocală și sucul de portocale; pus deoparte.
Într-un castron mediu, dizolvați drojdia în apă caldă; se amestecă amestecul Bisquick și restul de 1 lingură de coajă de portocală până se formează aluatul moale. Pe suprafața Generos prăfuită cu amestec Bisquick, rotiți ușor aluatul în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de aproximativ 20 de ori sau până se omogenizează. Dacă aluatul este prea lipicios, presărați cu amestec Bisquick suplimentar (până la 1/4 cană).
Rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi de 15x9 inci.
Întindeți 3/4 din amestecul de budincă peste aluat. Începând cu partea de 15 inci, înfășurați bine aluatul. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila.
Într-o tigaie pătrată de 9 inci, întindeți uniform amestecul de budincă rămas; se presară uniform cu migdale.
Așezați feliile de aluat ușor depărtate pe amestec. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald (cum ar fi pe raftul de răcire plasat peste vasul cu apă caldă) 25 până la 30 de minute sau până când dimensiunea este dublă.
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste chifle 1 minut; scoateți tigaia.
Serviți chifle în timp ce sunt calde.