Chifle Lipicioase

Chifle Lipicioase
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 136 calorii. Dacă 27 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., chifle lipicioase ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr brun, budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul brun, amestecul de budincă (uscat), untul, laptele și scorțișoara; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
LapteLapte
2
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mediu. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați aluatul pe suprafață bine praf cu amestec Bisquick. Frământați de aproximativ 20 de ori sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
4
Presărați cu amestec Bisquick suplimentar (până la 1/4 cană) dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
5
Rulați aluatul în dreptunghi de 15x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Întindeți trei sferturi din amestecul de budincă peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
7
Rulați strâns, începând de la partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Se taie în 9 felii.
9
Întindeți amestecul de budincă rămas uniform în tigaie pătrată unsă, 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Presărați nuci pecan uniform peste amestec în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați feliile ușor depărtate în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 25 până la 30 de minute sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se încălzește cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
14
Lăsați tigaia să rămână 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista