Chifle Lipicioase
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 136 calorii. Dacă 27 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., chifle lipicioase ar putea fi o mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 9. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr brun, budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chifle Lipicioase, Chifle Lipicioase, și Chifle Lipicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul brun, amestecul de budincă (uscat), untul, laptele și scorțișoara; pus deoparte.
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mediu. Se amestecă amestecul Bisquick până se formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafață bine praf cu amestec Bisquick. Frământați de aproximativ 20 de ori sau până se omogenizează.
Presărați cu amestec Bisquick suplimentar (până la 1/4 cană) dacă aluatul este prea lipicios.
Rulați aluatul în dreptunghi de 15x9 inci.
Întindeți trei sferturi din amestecul de budincă peste aluat.
Rulați strâns, începând de la partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila bine.
Întindeți amestecul de budincă rămas uniform în tigaie pătrată unsă, 9x9x2 inci.
Presărați nuci pecan uniform peste amestec în tigaie.
Așezați feliile ușor depărtate în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 25 până la 30 de minute sau până se dublează.
Se încălzește cuptorul la 375.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură.
Lăsați tigaia să rămână 1 minut.