Chifle de Cheddar și bere

Chifle de Cheddar și bere
Dacă 30 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Cheddar și bere chifle ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare de linguriță, bere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Bere Cheddar, Bere și pâine rapidă Cheddar, și Bacon și pâine de bere Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C. Pasul 2: Cerneti faina intr-un bol, apoi adaugati toate celelalte ingrediente, cu exceptia berii si nix. Adăugați treptat berea (nu amestecați prea mult). Pasul 3: împărțiți amestecul într-un cositor de brioșă 12 și coaceți în cuptor timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista