Chicken Italiano necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, suc de lămâie, sare și ulei vegetal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chicken Italiano, Tigaie Italiano De Pui, și Saucy Pui Italiano.
Instrucțiuni
1
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime; se presara cu sare si piper. Se înmoaie în ouă, apoi se acoperă cu firimituri. Într-o tigaie mare, încălziți untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se sotează puiul și usturoiul la foc mediu, întorcând puiul o dată, timp de 12-15 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
3
Scoateți într-un platou de servire; păstrați cald.
4
Adăugați bulion și suc de lămâie în tigaie; se fierbe timp de 2-3 minute sau până când volumul se reduce la jumătate. Lingură peste pui.