Chicken Chow Mein din cartea de bucate din China

Chicken Chow Mein din ' carte de bucate Takeout chineză ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 502 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica ceapa sau, morcov, sos hoisin, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 423 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Chow Mein De Pui Chinezesc Cu Tăiței Crocanți, Cartea de bucate chineză de luat masa Dan Dan Mien, și Supă de picături de ouă din ' cartea de bucate pentru mâncare chinezească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile shiitake în apă caldă timp de 15 până la 20 de minute. Stoarceți excesul de apă. Aruncați tulpinile și tăiați subțire capacele de ciuperci.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și gătiți tăiței cu 1 până la 2 minute mai puțin decât se menționează în instrucțiunile pachetului sau chiar înainte de al dente.
Scurgeți tăiței, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou bine.
Transferați într-un castron și aruncați cu uleiul de susan.
Pregătiți marinada: într-un castron mic, amestecați sosul de soia și vinul de orez.
Adăugați pui, aruncați pentru a acoperi și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 până la 15 minute.
Pregătiți sosul: într-un castron mic, amestecați împreună bulionul de pui, sosul de soia, sosul hoisin și piperul. Pune deoparte.
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare până când o perlă de apă sfârâie și se evaporă la contact.
Adăugați 1 lingură de ulei de arahide și rotiți pentru a acoperi fundul.
Adăugați puiul și amestecați până când nu mai este roz la exterior, dar nu este încă gătit, 2 minute.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, morcovul, mugurii de fasole și ciupercile. Gatiti inca 2 minute, pana cand legumele sunt fragede si puiul este fiert.
Scoateți din wok și lăsați-l deoparte.
Rotiți restul de 2 linguri de ulei în tigaie. Când uleiul este fierbinte și strălucitor, adăugați tăiței și amestecați până când unele dintre fire devin aurii, aproximativ 2 minute. Faceți o fântână în mijlocul tăiței și turnați sosul. Întoarceți puiul și legumele în wok și amestecați până când totul este bine acoperit și încălzit.
Transferați pe o farfurie și serviți.