Chicken-Chile Cobbler cu cârnați afumați și mazăre cu ochi negri
Reteta de pui-Chile Cizmar cu cârnați afumați și mazăre cu ochi negri ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 10. O porție conține 344 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre cu ochi negri, făină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre cu ochi negri cu verdeață și tofu afumat, Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille, și Mazăre cu ochi negri cu Escarole, cartofi și cârnați de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați cârnați și sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Se adauga ceapa si piper poblano, și saut 3 minute.
Adăugați făină și amestec de condimente; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Adăugați treptat bulion de pui, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul cuptorului olandez. Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand bulionul incepe sa se ingroase. Se amestecă mazărea cu ochi negri și puiul și se fierbe.
Între timp, pregătiți aluatul de crustă de orez sălbatic conform instrucțiunilor. Puneți amestecul de pui fierbinte într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Puneți aluatul de crustă de orez sălbatic imediat peste amestecul de pui fierbinte.
Coaceți la 425 timp de 35 până la 40 de minute sau până când crusta este maro aurie și gătită.