Reteta Chicago carne de vită italiană (oală friptură stil) ar putea satisface pofta mediteranean în jurul 21 de ore și 25 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1333 calorii, 91G de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, usturoi granulat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri, și Sandviș Italian De Vită Din Chicago.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptura în oală: poziționați un suport în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați liber întreaga friptură cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc friptura pe toate părțile până se rumenesc și se caramelizează; reduceți căldura dacă grăsimea începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Transferați friptura pe o farfurie și reduceți focul la mediu.
6
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până abia începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați condimentele italiene și ardeiul roșu zdrobit și sotati până la parfum, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Condimente Italiene
8
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Degajează cu vinul roșu și gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Usturoi
9
Adăugați în stoc și cimbru și aduceți la foc mic. Reglați condimentul jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Stoc
Cimbru
10
Așezați friptura înapoi în oală cu orice sucuri acumulate și introduceți-o în cuptor. Gatiti friptura, rotind la fiecare 30 de minute, pana cand este foarte frageda, 3 3 1/2 pana la 4 ore. Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați friptura pe o tăietură și cort cu folie. Se strecoară jus - ul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol și se întoarce înapoi în oală. Aduceți la foc mic și reglați condimentul, dacă este necesar. După ce s-a răcit puțin, trageți carnea în bucăți mai mici, reveniți la jus redus și rezervați până când sunteți gata să construiți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sita
Bol
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Pentru ardeii dulci: aruncați fâșiile de ardei cu uleiul de măsline, usturoiul granulat și puțină sare și piper pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Granulat
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Ardei
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Coaceți, amestecând la jumătate, până când este mai deschis la culoare și moale, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Puneți niște carne de vită pe o rolă, apoi niște ardei dulci și apoi niște Giardiniera fierbinte de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte Giardiniera
Ardei
Carne De Vită
Rola
2
Se toarnă un vas mic de jus redus. Luați întregul sandwich și dunk rapid în jus fierbinte. Folosind două mâini, du-te naibii în oraș.
1
Combinați 2 căni de apă și sarea într - un vas de sticlă sau nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Adăugați morcovii, conopida, serranos, usturoiul, țelina și ardeii grași în apa sărată și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Conopidă
Morcov
țelină
Usturoi
Apă
Sare
1
Scurgeți și clătiți legumele. Într-un castron curat, amestecați împreună uleiul de canola cu oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Legume
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați legumele și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Giardiniera va primi doar mai bine cu timpul. După cel mult 2 zile în castron, puteți așeza în borcane de zidărie etanșe la aer și păstrați la frigider cel puțin 2 până la 3 săptămâni. Face 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
Bol
3
Din bucătăriile Food Network; după teste suplimentare și pentru a asigura cele mai bune rezultate, această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost în episodul real.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.