Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)

Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)
Reteta Chicago carne de vită italiană (oală friptură stil) ar putea satisface pofta mediteranean în jurul 21 de ore și 25 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 1333 calorii, 91G de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, usturoi granulat, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri, și Sandviș Italian De Vită Din Chicago.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptura în oală: poziționați un suport în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați liber întreaga friptură cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc friptura pe toate părțile până se rumenesc și se caramelizează; reduceți căldura dacă grăsimea începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Transferați friptura pe o farfurie și reduceți focul la mediu.
6
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până abia începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați condimentele italiene și ardeiul roșu zdrobit și sotati până la parfum, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Condimente ItalieneCondimente Italiene
8
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Degajează cu vinul roșu și gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
UsturoiUsturoi
9
Adăugați în stoc și cimbru și aduceți la foc mic. Reglați condimentul jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
StocStoc
CimbruCimbru
10
Așezați friptura înapoi în oală cu orice sucuri acumulate și introduceți-o în cuptor. Gatiti friptura, rotind la fiecare 30 de minute, pana cand este foarte frageda, 3 3 1/2 pana la 4 ore. Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați friptura pe o tăietură și cort cu folie. Se strecoară jus - ul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol și se întoarce înapoi în oală. Aduceți la foc mic și reglați condimentul, dacă este necesar. După ce s-a răcit puțin, trageți carnea în bucăți mai mici, reveniți la jus redus și rezervați până când sunteți gata să construiți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
SitaSita
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Pentru ardeii dulci: aruncați fâșiile de ardei cu uleiul de măsline, usturoiul granulat și puțină sare și piper pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi GranulatUsturoi Granulat
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți, amestecând la jumătate, până când este mai deschis la culoare și moale, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți niște carne de vită pe o rolă, apoi niște ardei dulci și apoi niște Giardiniera fierbinte de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte GiardinieraFierbinte Giardiniera
ArdeiArdei
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
2
Se toarnă un vas mic de jus redus. Luați întregul sandwich și dunk rapid în jus fierbinte. Folosind două mâini, du-te naibii în oraș.
1
Combinați 2 căni de apă și sarea într - un vas de sticlă sau nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Adăugați morcovii, conopida, serranos, usturoiul, țelina și ardeii grași în apa sărată și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ConopidăConopidă
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
1
Scurgeți și clătiți legumele. Într-un castron curat, amestecați împreună uleiul de canola cu oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
LegumeLegume
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați legumele și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Giardiniera va primi doar mai bine cu timpul. După cel mult 2 zile în castron, puteți așeza în borcane de zidărie etanșe la aer și păstrați la frigider cel puțin 2 până la 3 săptămâni. Face 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
BolBol
3
Din bucătăriile Food Network; după teste suplimentare și pentru a asigura cele mai bune rezultate, această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost în episodul real.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În21 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista