Chex fără gluten cepe înflorite cu șuncă Chipotle Dip

Chex fără gluten cepe înflorite cu șuncă Chipotle Dip
Gluten-Free Chex Cmcrooming ceapa cu bacon Chipotle Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, slănină, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă înflorită Chex, cu șuncă Chipotle Dip, Bacon Cu Ceapa Inflorita Chex Mix 4, și Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele Dip într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Crush cereale. În castron mare, amestecați cerealele zdrobite, amestecul de coacere, sarea și condimentele. Într-un alt castron mare, bateți laptele și ouăle cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
CondimenteCondimente
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Tăiați 1/2 inch de la capătul ascuțit al cepei; curățați ceapa, lăsând tulpina inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Tăiați miezul cu diametrul de 1 inch din mijlocul cepei. Folosind un cuțit foarte ascuțit și mare, tăiați centrul cepei la aproximativ trei sferturi din drum în jos. Întoarceți ceapa la 90 de grade și tăiați-o din nou într-un X peste prima tăietură. Continuați să tăiați secțiunile în jumătate, foarte atent până când ceapa a fost tăiată de 16 ori. Nu tăiați până la fundul cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Întindeți" petalele " cepei. Înveliți ceapa cu amestec de cereale, separând petalele și stropind acoperirea uscată între ele. Scufundați ceapa în amestecul de ouă, apoi din nou în amestecul de cereale. Această scufundare dublă asigură o ceapă bine acoperită; o parte din acoperire se va spăla la prăjirea cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
CeapăCeapă
OuăOuă
6
Repetați Pasul 3 cu ceapa rămasă, amestecul de cereale și amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
CeapăCeapă
OuăOuă
7
În friteuza cu grăsime adâncă sau în cratița grea, puneți suficient ulei pentru a acoperi doar ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Ulei de căldură la 350 F. folosind lingura cu fante, încet loc 1 ceapa acoperite la un moment dat în ulei fierbinte. Reglați căldura pentru a menține uleiul la 350 F. Fry 3 minute; întoarceți ceapa cu lingura cu fante. Se prăjește cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Îndepărtați cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Se servește fierbinte cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista