Cherry Tomate Fra Diavolo sos, fructe de mare și paste

Cherry Tomate Fra Diavolo sos, fructe de mare și paste
Cherry Tomate Fra Diavolo sos, fructe de mare și Pastan este un vegan felul principal. O porție conține 686 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare, linguine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Paste Cu Fructe De Mare La Gratar Fra Diavolo, Paste de fructe de mare cu sos de cremă de roșii Sherry, și Friptură Porterhouse cu sos BBQ Fra Diavolo și ardei Cherry în Vinaigrette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți EVOO într-o oală sau tigaie cu un capac la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, ardeii iute și ceapa. Gatiti, amestecand, timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și se amestecă în sherry. Gatiti pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați roșiile și oregano, acoperiți și gătiți până când roșiile întregi izbucnesc, 10 până la 15 minute. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Scoateți din căldură.
5
Pentru paste: aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste și condimentați cu sare. Se usucă fructele de mare și se presară cu sare, piper și aproximativ 1 linguriță de condimente de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Încălziți EVOO într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați fructele de mare și gătiți până când sunt opace și ferme (sau încălzite pentru crab sau homar). Degajează tigaia cu vermutul, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Între timp, gătiți linguina până la al dente, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
9
Aruncați linguina cu sosul și pliați fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Serviți pastele cu o salată verde îmbrăcată cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Puteți face sosul din timp și îl puteți păstra la frigider; reîncălziți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista