Cherry-Gratar Coaste De Porc

Cherry-Gratar Coaste De Porc
Coaste de porc la grătar cu cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 536 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru 1,68 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, suc de portocale, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare la grătar. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Grătar: Coaste Cu Aromă Vietnameză Afumate Cu Cireșe, și Coaste la grătar cu sos de grătar Cherry Cola.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-un 3-qt. vas pentru microunde. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, fumul lichid, dacă doriți, praful de usturoi și piperul; se toarnă peste coaste. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Fum LichidFum Lichid
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PiperPiper
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Între timp, într-o cratiță mică, combinați sosul de grătar, conservele și melasa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
ConservăConservă
MelasăMelasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți coastele. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Coaste la grătar, acoperite, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până se rumenesc, ungând cu sos și întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru coaste la grătar. Coastele de porc și alte porcuri la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Un vin pe care l-ați putea încerca Este Villa Jolanda Moscato și Peach. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Culoare strălucitoare, galben-paie, destul de intensă și aromată. Un spumant delicios cu aromă de piersici, delicat și dulce. Perfect cu desert și mai ales cu produse de patiserie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista