Cherry-fructe de padure pe un nor

Cherry-fructe de padure pe un nor
Cherry-fructe de pădure pe un nor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 436 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de suc de lămâie, căpșuni) căpșuni, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Boabe de cireșe pe un nor, Fructe de cireș într-un nor, și Cherry-fructe de padure pe un nor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 275 F. grăsime de jos și laturi de 13x9-inch pan. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Bateți în 1 3/4 căni de zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios. Nu subbeat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor cu ușa închisă 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, 1 cană de zahăr și vanilia până se omogenizează. Într-un castron mediu răcit, bateți frișca până la rigidizare. Îndoiți frisca și marshmallows în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se întinde uniform pe bezea. Refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de topping până se omogenizează bine. Lingură peste porții individuale de desert. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În25 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista