Cherry Almond Caramel Apple Explozie

Cherry Almond Caramel Apple explozie este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 835 calorii. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de migdale, caramele ambalate individual, bastoane de lemn și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bine. Încercați Cherry Almond Caramel Apple Explozie, Paste Cherry Explozie Roll, și Tort Mole cu înghețată de cireșe-migdale, Tamarind Anglaise și Caramel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți bețișoare de lemn la 3/4 din drum în capătul tulpinii fiecărui măr.
Așezați merele pe o foaie de prăjituri acoperită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron sigur pentru microunde.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând între fiecare până când ciocolata este topită și netedă. Pune deoparte.
Combinați caramelele și apa într-o cratiță la foc mic. Gatiti, amestecand des, pana cand caramelul se topeste si este neted. Se amestecă vanilia. Scufundați fiecare măr în caramel și rulați ușor merele în interiorul cratiței pentru a răzui o parte din caramel. Răsturnați excesul de caramel din fundul mărului folosind partea laterală a cratiței.
Rotiți merele în amestec de cireșe și migdale.
Așezați pe folia de aluminiu. Folosiți o lingură pentru a stropi ciocolată peste mere. Dacă ciocolata este prea groasă, subțire amestecând cu puțin ulei vegetal. Se răcește până este gata de servit.