Chefal roșu copt în frunze de struguri (viță de vie)

Chefal roșu copt în frunze de struguri (viță de vie)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chefalul roșu copt în frunze de struguri (viță de vie). Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 54g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Din viță de vie cu dragoste-Dolmade, frunze de struguri umplute, Brânză de capră coaptă în frunze de struguri, și Frunze De Viță De Vie Umplute - Rețetă Autentică Dolma Turcească pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper, se unge cu puțin ulei și se răcește la frigider timp de 30 de minute. Preincalziti cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C/marca de gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
2
și periați un vas rezistent la cuptor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Combinați usturoiul și pătrunjelul într-un castron, condimentați cu sare și piper și împărțiți amestecul între cavitățile peștelui. Înfășurați fiecare pește în 1 sau 2 frunze de struguri, în funcție de mărimea acestuia, lăsând capetele și cozile neacoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PeștePește
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți peștele în vasul pregătit, turnați uleiul și sucul de lămâie peste ele și puneți câte o felie de lămâie pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LămâieLămâie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când peștele se fulgi ușor și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Vefa ' s Kitchen de Vefa Alexiadou, publicat de Phaidon Press, 45,00 USD, www.phaidon.com

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista