Chef John 's Shepherd' s Pie
Chef John 's Shepherd' s Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 264 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 160 de fani. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, carne de vită măcinată, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Salata Waldorf a bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii cubați și usturoiul într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Rumeniti carnea de vita macinata la foc mediu intr-o tigaie. Se amestecă făina, amestecând cu picături de vită.
Adăugați bulion de vită, ketchup și legume. Se amestecă pentru a combina. Gatiti 5 minute, pana se ingroasa.
Transferați amestecul de vită într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Scurgeți cartofii și zdrobiți-i puțin înainte de a adăuga 1/4 cană de brânză rasă și smântână. Se amestecă împreună până se omogenizează.
Puneți cartofii pe mijlocul amestecului de carne. Cu o furculiță, întindeți cartofii de la centru la margini pentru a forma stratul superior.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză rasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute, sau până când brânza este topită și aurie.
Lăsați să se răcească cu 15 minute înainte de servire.