Chef John ' s cârnați, dovlecei și tocană de cartofi
Cârnații, dovleceii și tocanele de cartofi ale bucătarului John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $ 2.05 pe portie. O porție conține 347 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, roșii cherry, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna lui Chef John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Sosul alb al bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti cârnații într-o oală mare la foc mediu până când grăsimea începe să se redea din cârnați, aproximativ 3 minute. Dacă tigaia este prea uscată, stropiți uleiul de măsline peste cârnați și gătiți până când cârnații se rumenesc, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa și un vârf de sare în cârnați; gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Amestecați dovleceii și cartofii în cârnați; se toarnă bulion de legume și apă. Amestecați frunza de dafin, crengutele de cimbru, sarea și piperul negru în amestec; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când tocanul este îngroșat și legumele sunt fragede, 45 de minute până la 1 oră.
Opriți focul și amestecați arpagicul în tocană. Reglați sarea și piperul negru după gust. Se amestecă roșiile cherry; serviți în boluri mari de mică adâncime.