Chef John ' s Buffalo Chicken Dip
Chef John 's Buffalo Chicken Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d' oeuvre. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 8 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 368 calorii. 1535 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați brânză, pui la rotisor, sos de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Puiul caramel al bucătarului John, Chef John ' s Peanut Curry Chicken, și Buffalo Pui Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Combinați puiul, crema de brânză, sosul de ardei iute, 1/2 cană de brânză pepper Jack, pansament cu brânză albastră, brânză albastră mărunțită, condimente cu fructe de mare și piper cayenne într-un castron mare.
Transferați amestecul de pui într-un vas rotund de copt de 9 inci și presărați cu 2 linguri de brânză pepper Jack.
Coaceți până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Se scoate din cuptor și se ornează cu piper cayenne.