Cheesy Șuncă Cartofi Coace

Cheesy Șuncă Cartofi Coace
Cheesy sunca de cartofi coace ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție conține 240 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Brânză De Cartofi, și Brânză De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați Hash browns, șuncă, brânză Cheddar, ceapă, cremă de supă de pui, smântână și unt într-un castron mare; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
SmântânăSmântână
UntUnt
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit și acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți până când se topește bule și brânza, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până se rumenesc, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista