Cheesy Buffalo Pui Dip
Cheesy Buffalo pui Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 8 și costă $1.1 pe portie. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pansament cu brânză, cremă de brânză, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Buffalo Pui Dip, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Cheesy Pui Chili Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se fierbe până se fierbe, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din apă și răciți. Trageți carnea din oase și piele. Tăiați carnea și rezervați.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Se amestecă țelina; gatiti pana se inmoaie.
Se amestecă crema de brânză, pansamentul cu brânză albastră și pansamentul de fermă. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza si cremoasa. Se amestecă puiul mărunțit și sosul fierbinte. Amestecați amestecul într-un vas de copt 8x8.
Se presară cu brânza mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la aur și bule, aproximativ 30 de minute.